✔ Betrouwbaar advies
✔ Eén geïntegreerd online pakket
✔ Persoonlijke aandacht

Voor veel ondernemers is boekhouden in een online omgeving dé uitkomst. Of u nu een eenmanszaak of een grote organisatie heeft, Ratio Accountants is u graag van dienst. Door gebruik te maken van de software die wij u bieden, heeft u altijd en overal inzicht in uw financiële boekhouding.

Houd boekhouden eenvoudig met Exact Online

Door te kiezen voor de software van Exact Online blijft u boekhouden zoals u dat wilt. U betaalt maandelijks een vast bedrag voor uw abonnement en blijft de administratie gedeeltelijk of volledig beheren. U kiest bij ons uit de volgende drie abonnementen:

  • Exact Online Uren & Facturen: uren en projecten administreren en factureren.
  • Exact Online Boekhouden: makkelijk online met ons boekhouden.
  • Exact Online Handel: uw inkoop, voorraad en verkoop gekoppeld aan de boekhouding.

Beheer uw administratie zoals u dat wilt

Doet u uw boekhouding graag zelf en kijken wij mee ter controle? Voert u de facturen in en vullen wij de boekhouding verder aan? Of verzorgen wij de volledige boekhouding en kijkt u mee? Voor alle drie de situaties biedt ons ervaren team een passende dienstverlening.

Dé software voor ambitieuze ondernemers en accountants

Exact Online biedt geïntegreerde pakketten voor mkb’ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening en is de basis van ieder gezond bedrijf. Wilt u meer weten over hoe u efficiënt online kunt boekhouden of heeft u overige vragen? Wij staan u graag te woord via 0497-387335.

Wilt u terug gebeld worden?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid