✔ Betrouwbaar advies
✔ Eén geïntegreerd online pakket
✔ Persoonlijke aandacht

Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor een boekhoudpakket in een online omgeving. U heeft altijd en overal inzicht in uw financiële boekhouding en u beheert de administratie zoals u dat wilt. Via Ratio Accountants maakt u gebruik van Exact Online en kiest u ervoor om uw boekhouding gedeeltelijk of volledig aan ons uit te besteden.

Eén geïntegreerd boekhoudpakket online

Door gebruik te maken van Exact Online krijgt u meer inzicht in uw onderneming. U betaalt maandelijks een vast bedrag en ontvangt dankzij uw abonnement altijd de laatste updates. Wij bieden u de volgende boekhoudpakketten aan:

  • Exact Online Uren & Facturen
  • Exact Online Handel
  • Exact Online Boekhouden

Hoe doet u de boekhouding?

Ook al kiest u voor één geïntegreerd boekhoudpakket, u doet de boekhouding nog steeds zoals u dat zelf wilt. Zo kunnen wij de volledige boekhouding voor u doen, u voert de facturen in en wij vullen de boekhouding verder aan of u blijft de boekhouding zelf doen en wij kijken met ter controle.

Stap over naar het meest gebruikte boekhoudpakket van Nederland

Maakt u binnenkort ook gebruik van het boekhoudpakket van Exact Online? 400.000 ondernemers gingen u al voor. Wij helpen u graag met het overzetten van uw administratiegegevens naar Exact Online en vertellen u meer over de boekhoudpakketten als u contact met ons opneemt via 0497-387335.

Wilt u terug gebeld worden?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid