✔ Betrouwbaar advies
✔ Eén geïntegreerd online pakket
✔ Persoonlijke aandacht
Home > Online boekhoudsoftware

Online boekhouden doet u met Exact Online, de meest gebruikte boekhoudsoftware van Nederland. Voor een vast bedrag per maand gebruikt u één online pakket, waarin alles is geïntegreerd en geautomatiseerd. Boekhouding wordt automatisch voor u bijgewerkt en u heeft altijd en overal up-to-date uw financiën bij de hand. Het team van Ratio Accountants vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Een automatische bankkoppeling dankzij online boekhoudsoftware

Bankafschriften overtikken is een tijdrovende klus waar u niet altijd tijd heeft. U wilt immers actief ondernemen. Door te kiezen voor Exact Online is deze taak verleden tijd. Facturen maakt u eenvoudig in een handomdraai, in elk gewenst formaat én vanaf ieder apparaat. Dit is slechts een van de redenen waardoor de online boekhoudsoftware boekhouden sneller en makkelijker maakt.

Welke vorm van boekhouden kiest u?

Nadat u heeft gekozen voor de online boekhoudsoftware van Exact Online, is de manier van boekhouden nog steeds geheel aan u. Kijken wij enkel mee ter controle of doen wij de volledige boekhouding en kijkt u mee? Laat het ons weten en neem vandaag nog contact op met een van onze accountants.

Bereik ons kantoor in Hapert per telefoon

Voor vragen over de software van Exact Online of voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek staan onze medewerkers u graag te woord. U bereikt ons kantoor in Hapert via 0497-387335.

Wilt u terug gebeld worden?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid