✔ Betrouwbaar advies
✔ Eén geïntegreerd online pakket
✔ Persoonlijke aandacht

Dankzij de software van Exact Online werkt u makkelijk samen met uw accountant. Maar de software kent nog veel meer voordelen! U bent verzekerd van een automatische bankkoppeling en online facturen en u maakt gebruik van één online-pakket, waarin alles is geïntegreerd en geautomatiseerd. Waar u dit pakket af kunt nemen? Natuurlijk bij Ratio Accountants.

Eenvoudig boekhouden met Exact Online en uw persoonlijke accountant

U houdt de focus liever op het ondernemen. Dat begrijpen wij volkomen en ondersteunen we u graag bij de boekhouding in de Cloud. Echter blijft u wel boekhouden zoals u dat wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld:

  • De facturen zelf invoeren en wij vullen de boekhouding verder aan
  • Zelf meekijken terwijl wij de boekhouding volledig doen
  • De boekhouding zelf doen en wij kijken mee ter controle

Betaal een vast bedrag per maand

Helpen wij u binnenkort met het overzetten van uw administratiegegevens naar Exact Online? Voor wat voor abonnement u ook kiest, u bent met de software verzekerd van een vast bedrag per maand. Hiervoor krijgt u uiteraard de laatste updates en u kunt in contact komen met uw accountant via de online en telefonische helpdesk.

Volg een gratis introductieworkshop

Bent u benieuwd geworden naar de software van Exact Online en wilt u dit graag uitproberen binnen uw organisatie? Volg dan een gratis introductieworkshop of stel uw vragen aan een van onze accountants. U bereikt ons kantoor in Hapert door te bellen naar 0497-387335.

Wilt u terug gebeld worden?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid