✔ Betrouwbaar advies
✔ Eén geïntegreerd online pakket
✔ Persoonlijke aandacht

Boekhouden gaat tegenwoordig veel eenvoudiger online dan op papier. U wilt vast liever ondernemen dan de administratie doen. Dat snappen we en dat kan ook. Met het online-boekhoudpakket, inclusief boekhoudsoftware, van Exact Online gaat boekhouden een stuk makkelijker en sneller.

De voordelen van online boekhouden

Wij werken al jaren naar grote tevredenheid met dit online-boekhoudpakket en raden het u van harte aan. De boekhoudsoftware van Exact Online maakt onze samenwerking nog efficiënter. Wij hebben namelijk snel toegang tot de benodigde documenten, waardoor wij boekingen direct kunnen verwerken. Hierdoor heeft u altijd en overal inzicht in uw financiële boekhouding en beheert de administratie zoals u dat wilt:

  • U doet de boekhouding zelf, wij kijken mee voor controle.
  • U voert de facturen in, wij vullen de boekhouding aan.
  • Wij doen de volledige boekhouding, u kijkt mee.

Hoe het precies werkt

Met de online-boekhoudsoftware uploadt u waar en wanneer u maar wilt facturen, bonnen, bankafschriften en andere financiële documenten. Zo hebben wij direct toegang tot deze bestanden en bouwt u meteen een digitaal dossier op. Dat maakt de administratie overzichtelijk én alle documenten zijn meteen veilig opgeslagen.

Abonnementen

U betaalt een vast bedrag per maand, krijgt hiervoor altijd de laatste updates van de online-boekhoudsoftware en kunt gebruikmaken van de online en telefonische helpdesk. De mogelijkheden:

  • Exact Online Boekhouden: makkelijk online boekhouden samen met ons.
  • Exact Online Handel: uw inkoop, voorraad en verkoop gekoppeld aan de boekhouding.
  • Exact Online Uren & Facturen: uren en projecten administreren en factureren.

Overstappen naar Exact Online

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw administratiegegevens naar het boekhoudpakket Exact Online over te zetten. Wij helpen u daar graag bij.

Meer informatie

Op de website Exact Online leest u meer over de voordelen en mogelijkheden van boekhouden met dit pakket. U vindt er ook informatie over een gratis introductieworkshop. Uiteraard vertellen wij u ook graag meer over dit online-boekhoudpakket. Bel bij vragen naar 0497-387335 of plan telefonisch een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Dan geven wij u binnenkort meer informatie over dit systeem en de voordelen die het u geeft.

Wilt u terug gebeld worden?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid