✔ Betrouwbaar advies
✔ Eén geïntegreerd online pakket
✔ Persoonlijke aandacht

Online uw administratie regelen? Ratio Accountants biedt de mogelijkheid tot online boekhouden met Exact Online. Met deze software heeft u altijd en overal inzicht in uw financiële boekhouding en beheert u uw administratie zoals u dat wilt. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf als u contact met ons opneemt.

Eén geïntegreerd online pakket voor uw administratie

U richt zich liever op ondernemen dan op boekhouden. Zeer begrijpelijk. Door over te stappen op Exact Online, maakt u gebruik van één geïntegreerd online-pakket voor uw administratie. U beheert uw administratie in de Cloud zoals u het wilt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • U voert de facturen in, wij vullen de boekhouding aan
  • Wij doen de volledige boekhouding, u kijkt mee
  • U doet de boekhouding zelf, wij kijken mee voor controle

Profiteer van een flexibel abonnement

Door te kiezen voor Exact Online bent u verzekerd van abonnement voor een vast bedrag per maand. Hiervoor krijgt u altijd de laatste updates, u verbetert 24/7 uw resultaten door inzicht in uw cijfers en u maakt altijd gebruik van de online en telefonische helpdesk. Uw data zijn altijd goed beveiligd en u kiest net als 400.000 andere ondernemers voor een helder inzicht in uw financiële situatie.

Stap vandaag nog over op het online-administratiepakket

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw administratiegegevens naar Exact Online over te zetten. Neem contact op met een van onze medewerkers in Hapert en ontvang advies over welke vorm het meest geschikt is voor uw organisatie. U komt voor vragen over uw online administratie met ons in contact door te bellen naar 0497-387335

Wilt u terug gebeld worden?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid